tiistai 5. toukokuuta 2015

Arvontaa

Tässä syy, miksi blogissa on ollut viime aikoina vain kukkien kuvia eli valokuvausta,
 eikä muista käsitöistä ole mitään merkintää.
 Kaaduin hiihtoladulla
 ja parantelen nyt olan murtumaa siteessä ja kohta fysioterapeutin ohjeilla.

Aikani kuluksi ja blogini perinteen mukaan järjestän arvonnan toukokuussa.
Blogini on jo seitsenvuotias!
Arvontaan osallistuvat kaikki tähän kirjoitukseen kommentoivat. 
Samalla voi kertoa kuinka lohduttaa oikeakätistä, kun oikea käsi on pois pelistä.

Perinteen mukaan arvon useamman palkinnon
 ja myös siksi, että olen itse vuoden aikana voittanut useammassa arvonnassa.
 Palkinnot liittyvät jotenkin käsitöihin.

PS.28.5. Arvonta suoritettu.

21 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Voi miten kurjaa käsitöitä tekevälle kädettömäksi jäänti. Onnistuisko vasemmalla kädella vaikka neulahuovutus, muuta ei äkkiä mieleen tule äkkisältään.
Pikaista paranemista ja pääsyä käsitöiden tekoon!

Sude kirjoitti...

Nythän on hyvä syy opetella kaksikätiseksi =) Minun äitini osasi kirjoittaa ja tehdä muutkin työt molemmilla käsillä. Aika kätevä taito =)
Onneksi olkoon pitkästä blogiurasta♥

Osakainen kirjoitti...

Onpas ikävää. Itse olen niin oikeakätinen, että vasen ei osaa oikein mitään. Hyvä olisi joskus opetella jotain. Sen verran olen opetellut, että hiirtä käytän vasemmalla. Oli pakko, kun rupesi käsi oireilemaan. Jos et vielä osaa, niin treenaa hiirikäsi. Ja nythän voi luvan kanssa laiskotella, lukea, katsoa vaikka leffoja ja tietenkin kuljeskella luonnossa. Paranemista!

Leila Pohjolainen kirjoitti...

Käsitöiden tekijän tärkein työkalu on kädet. Mutta toipilasajan voi käyttää esim. Pinterestin tutkimiseen, on paljon hyviä uusia ideoita toteutettavana, kun kädet taas pelittää. Jos onni sattuu kohdalle, niin laita minulle viestiä osoitteeseen lellu.pohjolainen@gmail.com Mukavaa kesän odotusta.

Äitee kirjoitti...

Paljon Onnea kauan jatkuneelle blogille! Onnettomuudet on harmillisia, ne ei tule koskaan hyvään saumaan. Itse loukkasin selkäni ja kävelin hetken kyynärsauvojen kanssa. Olen myötätunnosta mukana, myös toipilas. Olen useasti käsitöiden välillä koonnut suuria palapelejä, 2500 ja 3000 palaa. Niissä on haastetta käsityöihmiselle ja onnistuu myös vasemmalla kädellä. Jos onni suosii, olen osoitteessa nyman.merja@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Jos murtuma on olkapäässä, pääset varmaan ihan pian ainakin kutomaan, ei siinä kovin paljon olkapäätä tarvi liikutella. Pieni pätkä kerrallaan. Näin minä fysioterapeuttina neuvoisin.. Sitä odotellessa suunnittele seuraavia käsitöitä, haaveile lopputuloksista ja järjestele lankoja valmiiksi!
Mukavaa kevättä ja jatkahan blogin päivittämistä. t. Tinsku

Maikki kirjoitti...

Tsemppiä toipumiseen! Olisiko oikean käden parantumista odotellessa aikaa tehdä vaikkapa lankainventaario? Suosittelen myös lämpimästi vasemman käden treenaamista. Minä koen, että vasurina oikeakätisten maailmassa on aika kätevää olla, huomaamatta oppii tekemään asioita heikommalla kädellä. Heikomman käden treenaamisesta on aina hyötyä! :-)

knea kirjoitti...

Pahin painajainen käsityön tekijälle rikkoa kätensä! Mutta voihan siinä odotellessa selailla kaikkia ihania neulemalleja ja kasvatta to-do listaa. Sitten pääsee täysillä tekemään kun se on taas mahdollista.

knea kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Olen murtanut kyynärpääni oikeasta kädestä takavuosina ja käsivarsi oli viikon kipsissä ja sitten kannoin sitä kaulastani roikkuen. Lääkärin luvalla neuloin, pidin käsivartta tyynyllä. Opettelin pukeutumaan, laittamaan ripsiväriä, hoitamaan kotia vasemmalla kädellä ja pian se sujuikin yllättävän juoheasti. No, enää ei onnistu, käsi parani ja unohdin vasemman käden taidot. Uskon siis, että keksit jotakin kivaa tekemistä, kivun sallimissa rajoissa. Kaikkinainen suunnittelu, tarvikkeiden järjestely, ohjeiden etsiminen ovat varmasti mukavia juttuja.

Ingi kirjoitti...

Onnittelut blogillesi! Ei ole varmaan helppo pärjätä ykskätisenä, onneksi se on väliaikaista!

Eila kirjoitti...

Minäkin taas mukaan:) Jospa käsi parenee entistä ehommaksi!Helmis kirjoitti...

Kappas, luulin jo kerran vastanneeni tähän :).
Pikaista paranemista toivottelen. Muistelen anoppini kertoneen (loukattuaan pahasti ja pitkäksi aikaa ranteensa), että ristisanatehtävät pelastivat hänet kokonaan masentumasta. Jos siis käsi yhtään suostuu kynää käyttämään tai voihan sitä vasuriakin sen verran opetella.... että ristikkotehtäviä suosittelen!

Heidi H kirjoitti...

Onnittelut blogillesi! Enpä oikein tiedä mitään, mitä voisin ehdottaa lohdutukseksi yksikätiselle käsityönharrastajalle, toivotan kuitenkin pikaista paranemista!

iso gnu kirjoitti...

Onnittelut blogisynttärinä!

Yksikätisenä on se hankalaa olo, kun on tottunut tekemään käsillään.

Lue, katsele muiden töitä ja siis mieti mitä sitten, kun...

Anonyymi kirjoitti...

Annikki sanoi:
Ensimmäistä kertaa katselin blogiasi. Ihania käsitöitä, toivottavasti kätesi paranee pian, ja näemme taas kätten töitä. Kauniita ovat myös kukat, kortit ym...
Lukeminen ja uusien käsitöitten suunnittelu ja blogien selaaminen hyvää ajankulua sairauspäiviisi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Kurjaa kun loukkasit kätesi. Itselle kävi samoin muutama vuosi sitten. Jäinen latu ja alamäki voi olla petollinen yhdistelmä! Puukkoakin hoidoksi väläyteltiin, mutta levolla ja jumpalla sopivassa suhteessa tokeni. Ja käsityöt luistaa taas �� tosin kipeytyy kyllä helpommin esim pihahommissa nykyään. Paranemista ja aurinkoista kesän odotusta Sinulle
Sikurinen

Maria kirjoitti...

Onnea blogivuosille!
En osaa muuten lohduttaa kun että lukeminen varmasti onnistuu:)
Ihania käsityökirjoja on taas tullut.
Ja luonnosta ja kevään vihreydestä nauttiminen..

TeSa kirjoitti...

Auts!
Onnea näistä blogivuosistasi.
Käsileikkauksen,kaksi kertaa, jälkeen olo oli aika tukala. Kiitos ensinnäkin lääkityksen, mutta kyllä ihan tavan arkikin häiriintyy.
Tein ristipistotöitä. Hitaasti, mutta eihän niitä voi tehdä muutenkaan kuin pisto kerrallaan.
Tsemppii sinulle!

Matleena kirjoitti...

Voi harmi, mitä sinulle sattui ladulla! :( Itse olen muinoin ollut yksikätisenä niin etten kahvikuppia pystynyt nostamaan, joten osaan kuvitella tilanteesi. Mutta onneksi tilanne on jo paranemassa. Lukemista ja ulkoilua kevääntuloa seuraten suosittelen ja tietenkin netissä surffailua kohtuullisessa määrin. :)

Inkeri kirjoitti...

Mukana arvonnassa.
Ikävä juttu tuo onnettomuus. Ohjeiden selaamista minäkin suosittelen.

Nojaavat kukat

Sade kaatoi keijunkukat.