lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kevätarvonta


PS: Arvonta suoritettu 8.5.

Tämä on ilmeisesti 2000:s kirjoitus blogissani.
Kahdeksas vuosi tulee täyteeen toukokuussa.

Niinkuin moni muukin bloggaaja mietin, että vieläkö kirjoitan. 
Tuleeko tänne jotain uutta vai toistanko vain itseäni?
Täältä on helppo tarkistaa milloin kukat ovat kukkineet ja mitä olen tehnyt.

Näillä alkusanoilla aloitan tutun kevätarvontani.
Kerro kommentissasi, miksi bloggaat tai mitä luet blogeista.
Kaikki tähän kirjoitukseen kommentoineet pääsevät arvontaan,
 jossa on palkintona muutama kuvassa olevista langoista ja jotain muutakin.
Onnea arvontaan!

25 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Onnea 8-kuluneesta vuodesta ja rutkasti lisää vuosia eteenpäin!
Itsellä vähän hidastunut bloggaustahti (sairauden takia), jatkan kuitenkin, kun elämäntapa siitä tullut, samoin kuin blogien lukemisestakin.

Susanna Maalta kirjoitti...

Onnittelut sinulle ja blogillesi!
Nautin bloggaamisesta ja toisten blogien seuraamisesta. Saan vertaistukea, monia hyviä ideoita ja olenpahan saanut uusia, samanhenkisiä ystäviäkin.

Eila kirjoitti...

Suurinpiirtein saman verran on minullakin blogivuosia takana ja kirjoitusvauhtini on oleellisesti hidastunut....tuntuu että aika aikaansa kutakin....millään ei viitsisi vaivautua valokuvia ottamaan, ehkä se on lähinnä siitä minulla kiinni. Toisten blogeja on kyllä ihan kiva lukea. Harmi kun blogilista lopetti, en ole viitsinyt ottaa mitään muutakaan vastaavaa käyttöön. Mutta jatka sinä vaan blogin pitoa, sinulla on kivoja havaintoja luonnosta käsitöiden ohella, onnea jatkoonkin:)

Mannilainen kirjoitti...

Onnea blogillesi! Pitkä taival on takana.
Itse bloggaan lähinnä sen takia, että haluan muistaa tiettyjä tapahtumia, koettuja teatterielämyksiä, luettuja kirjoja jne vielä vuosienkin kuluttua.
Muiden blogeja luen viihdyttääkseni itseöni. Blogit ovat minulle aikakauslehtien korviketta.

Helmis kirjoitti...

Hei!
Bloggaan nykyään oikeastaan vain lukemani kirjat (eri blogiin kuin neuleet).
Käsitöiden bloggaaminen hiipui viimeistään silloin, kun Vuodatuksesta katosi monen vuoden kuvat, ja koska käytännössä käsityöt tulee kirjattua kuitenkin Ravelryyn.
Luen edelleen monia "alkuaikojen" tuttuja neuleblogeja, mutta valitettavasti tulee tosi harvoin kommentoitua.
Välillä innostuin enemmän ompelemaan ja silloin löysin monia tosi kivoja ompelublogeja, niitä luen vieläkin. Samoin luen kirjavinkkejä, nyt kun olen taas aloittanut intohimoisen kirjojen lukemisen. :)

TeSa kirjoitti...

Hei Neili. Onnea pitkästä blogitaipaleesta.
Oma blogi on päiväkirja, tapa ilmaista itseään ja ilahduttaa kaukana asuvaa.
Oman blogin perustin sairauden aikana, kirjoittamatta siitä kuitenkaan muutamaan kertaa enempää. Pystyn kuitenkin itse löytämään sen ahdistuksen, kivun ja epätoivon, josta olen selvinnyt ja päässyt uuteen alkuun työelämässä.
Seuraan säännöllisesti muutamaa blogia, joista pääsen aina seuraavan blogin pariin.
Käyn myös lukemassa kommentoivan kirjoittajan blogin, vastavierailulla.

seijap kirjoitti...

Onnea!
Minullle blogi on neulepäiväkirja josta tarkastam koska ja kenelle on mitäkin neulottu, jonkin verran myös muuta kuin käsitöihin liittyvää. Välillä aina mietin jatkanko, kun tuntuu että käykö siellä kukaan jne.
Bloglovingin kautta seuraan niitä blogeja joita on tullut aikanaan blogilistalta ja googllereaderista sinne siirrettyä. Niitä on edelleen aika monta.

Inkeri kirjoitti...

Onnea 8 -vuotiaalle blogille. Olen pitänyt omaa blogiani liki yhtä monta vuotta. Se on minulle neulepäiväkirja, johon tallennan kuvia osasta neuleistani. Jälkeenpäin voi katsoa, mitä tulikaan tehtyä tai tarkistaa, mitä lankaa käytinkään. Seuraan säännöllisesti useampaa kymmentä blogia. Näkee, mitä upeaa muut ovat tehneet. Olen laiska kommentoimaan.

Lammas kirjoitti...

Onnittelut pitkän blogitaipaleen johdosta! Myös minulle blogi on päiväkirja, josta on mukava katsoa, mitä minäkin vuonna on tullut tehtyä. Ehkäpä bloggaamisessa on tällä hetkellä tärkeintä se, että se motivoi minua saamaan valmiiksi töitä. On nimittäin kurjaa, jos ei ole mitään uutta neuletta esiteltävänä. Itse seuraan todella monta blogia ja saan niistä inspiraatiota omiin töihini. Itse olen blogannut vuodesta 2010, enkä ole vielä kertaakaan harkinnut lopettamista.

Sude kirjoitti...

Älä nyt ihmeessä ainakaan lopeta. Minusta on niin mukava kun blogien kautta olen saanut paljon uusia ystäviä, joiden sivuilla voin vierailla ihan mihin vuorokauden aikaan hyvänsä. Samalla saan innostusta ja inspiraatiota omiinkin töihini. Vaikka aina ei tule kommentoitua, niin sinunkin sivuillasi olen vieraillut ahkeraan. Olet kyllä pitkään jo jaksanutkin kirjoitella, onnittelut siitä.♥

Omppumato kirjoitti...

Onnittelut blogille!

Minulle blogi on neulepäiväkirja ja välillä sinne sujahtaa mukaan tärkeitä muistojakin.

Muiden blogeista haen itselleni inspiraatiota ja muuten vain nautin toisten tekemistä käsitöistä.

Sarin kotona kirjoitti...

Onnea blogille!
Blogeista seuraan ideoita ja muutenkin vaan tykkään vierailla muiden blogeissa.
Omaa blogia pidän vähänkuin päiväkirjana.

Mäntylän Mummi kirjoitti...

Onnea pitkästä blogitaipaleesta, perässä tullaan. Minä aloitin blogin ylittääkseni itseni ja haastaakseni taitojani. Se on ollut hyvä syy katsella maailmaa kameran linssin läpi ja palata tapahtumiin, jos ei oikein muista.... Myöhemmin tvt- taidot kehittyivät bloggaamisen myötä niin, että huomasin opiskelevani yliopistossa mummoikäisenä. Taidoista ja blogimaailmasta on ollut paljon iloa myös työssäni.
Lopulta kuitenkin vanha viisaus pitää paikkansa kohdallani; "laiska töitänsä luettelloo". No, välillä päätin lopettaa tai blogata anonyymimmin ja aloitin uuden blogin. Sehän nyt oli typeryyttä. Sen vuoden aikana Mäntylästä katosi paljon lukijoita. Kyllä niitä lukijoitakin tarvitaan....
Nyt en ole aikeissa lopettaa, vaan bloggaan varmaan maailman tappiin :) Aina on mukava löytää myös uusia mielenkiintoisia blogeja luettavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogille ja bloginpitäjälle! Jatkahan samaan malliin. Itse olen tumpelo tietotekniikassa, mutta ainakin osaan lukea toisten blogeja, ihailen tekemiäsi käsitöitä ja saan ideoita omiini.
Tiina

knea kirjoitti...

Perustin oman blogini käsityöpäiväkirjaksi ja sitä se on edelleenkin. Välillä on käynyt mielessä lopettaminen, mutta aina sitä on vaan tullut jatketuksi.

Toisten blogeja lueskelen päivittäin, mutta olen laiska kommentoimaan (johtuu kyllä osittain siitä, että usein lueskelen neule kädessä). Blogeista saa paljon vinkkejä ja inspiraatiota - välillä tuntuu että liikaakin, kun haluttaisi tehdä enemmän kuin on aikaa. Mutta ilman tätä blogimaailmaa olisi elämä aika paljon tylsempää.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja Onnea!
Sekä kiitos sinulle ja muillekin blogeja ahkerasti kirjoittaville. Luen paljon käsityö- ja puutarha-aiheisia blogeja. Saan niistä inspiraatiota ja ideoita omiin juttuihin sekä paljon hyvää mieltä mm. kauniista kuvista. Itse en pidä blogia, koen sen liian henkilökohtaiseksi asiaksi. En halua jakaa asioitani julkisesti.

Aurinkoisempaa kevättä toivotellen saara

Eija kirjoitti...

Onnea melkein 8-vuotiaalle !
Itselläni ei ole blogia, mutta luen säännöllisesti muutamaa käsityöblogia. Niiden kautta sitten klikkailen ja vierailen muissakin. Kommentoin välillä ahkerastikin, toisinaan käyn vain lukemassa. Tykkään blogeissa selkeistä kuvista, varsinkin uusissa blogeissa vieraillessani niillä on iso merkitys sille jatkanko lukemista. Blogeja lukemalla huomaa kuinka monenlaisia taitajia onkaan olemassa :)

Maikki kirjoitti...

Samoja aatoksia on minullakin. Olen blogannut kohta 7 vuotta, viimeisin puoli vuotta tosin on ollut hiljaisempaa. Tykkään, että bloggaamisen kautta käsitöiden teosta tulee yhteisöllisempää. Tykkään myös, että blogi toimii minulla tekemieni juttujen muistikirjana. Mukavaa kevään jatkoa sinulle ja blogitaipaleellesi! :)

Maikki kirjoitti...

Samoja aatoksia on minullakin. Olen blogannut kohta 7 vuotta, viimeisin puoli vuotta tosin on ollut hiljaisempaa. Tykkään, että bloggaamisen kautta käsitöiden teosta tulee yhteisöllisempää. Tykkään myös, että blogi toimii minulla tekemieni juttujen muistikirjana. Mukavaa kevään jatkoa sinulle ja blogitaipaleellesi! :)

Äitee kirjoitti...

Hei ja Onnea pitkästä blogitaipaleesta.
Itselläni ei ole blogia, mutta luen paljon toisten blogeja ja saan niistä niiiin paljon. Olen lopettanut aikakauslehtien tilaamisen, koska nämä blogit on paljon mielenkiintoisempia.
Juuri tämä monipuolisuus, puutarha, neuleet, askartelut ja varsinkin ne monet epäonnistumiset kannustavat kokeilemaan. Saan uskallusta kokeilla uusia juttuja ja huomaan, että minäkin osaan.
Jatka vain samaaan malliin.

Marjut kirjoitti...

Onnea 8-vuotiaalle! Minulle tulee syksyllä 9 vuotta täyteen. Olen myös miettinyt jatkamisen mielekkyyttä, mutta toistaiseksi jatkan kuten ennenkin.

saga kirjoitti...

Onnittelut 8-vuotiaalle. Minulle blogi on oman muistin tueksi käsitöistä, joita olen tehnyt. Olen hieman laiska lueskelemaan muiden blogeja ja vielä laiskempi kommentoimaan.

ma-te kirjoitti...

Onnea 8 vuotiaalle blogillesi ♥
Blogini on kaksi ja puoli vuotta vanha ja alunperin avasin sen kaverien yllyttämänä ☺

Osakainen kirjoitti...

Käynhän minä yleensä täällä joka päivä lukemassa, mutta miten juuri nyt on ollut taukoa hillittömän kauan. Oma bloggaaminen on välillä tosi tiivistä ja välillä ei. Minähän aloitin nykyisen blogini samalla, kun siirryin osa-aikaeläkeläiseksi. Kohta sitten alkaa uusi, kun rupean kokopäiväiseksi.

Pirena kirjoitti...

Onnittelut vähän nuoremmalle blogille kuin omani.
Itse pidän omaa blogiani aika paljon siksi että voin joskus ja useinkin tarkistaa neulomieni tuotteiden langankulutusta ja vaikka puikkokoot. Joku joskus kysyy fb:ssä jostain tekeleestäni jälkeenpäin, niin tarkistan sen blogistani.
Täytyy myöntää että olen laiskistunut muiden blogien lukemiseen ja se harmittaa tosi paljon, mutta syy on yksinomaan se että vietän paljon aikaa fb:n eri neuleryhmien tutkailuissa.

Silkkiset

Nämä tulppaanit näyttävät ihan silkkisiltä.